voorwaarden / lieferung

papabubble verstuurt 2 keer per week webshop bestellingen. dit is een streeftijd waaraan nimmer rechten kunnen worden verleend.

leveringen aan het buitenland zullen altijd meer tijd in beslag nemen, maar zullen ook zo snel mogelijk worden verstuurd na het ontvangen van de betaling.

heel soms kan het voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht. natuurlijk laten wij dit zo spoedig mogelijk weten na het ontvangen van je bestelling. je kunt je bestelling dan altijd aanpassen of kosteloos annuleren.

heb je een klacht over het product, dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen. na ontvangst storten wij het bedrag van je aankoop op je rekening terug.

papabubble respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. bij het inloggen worden er een aantal gegevens van je gevraagd. de persoonlijke informatie die je ons verschaft, wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden. je kunt hier meer lezen over het gebruik van de verzamelde gegevens.

mocht er iets mis gaan, je niet tevreden zijn of iets anders kwijt willen dan horen wij dat graag. neem contact op met lulu@papabubble.nl en wij reageren zo snel mogelijk en gaan met je informatie aan de slag.