snoepmaken op locatie

maak je eigen lolly

in spanje ontwikkeld en nu eindelijk naar amsterdam gehaald; de mobiele snoepmaaktafels. hiermee zijn onze snoepartiesten in staat om alle mooie creaties die wij voor papabubble maken ook ter plaatse te creëren. en dat komt goed uit, want hoe mooi de producten ook zijn, pas echt spectaculair is het om te zien hoe wij onze zoete kunstwerken maken.

wanneer je ons inhuurt voor een bedrijfsfeest, een festival of bijvoorbeeld een beurs kunnen we in overleg afstemmen wat de snoepmakers tijdens de show maken. alle snoepjes en lolly’s die wij die dag maken kunnen wij uitdelen aan het publiek. op een dag kan er uiteraard meerdere soorten snoep en lolly’s gemaakt worden, in de kleuren en smaken die het beste bij het event passen.

de ruimte die nodig is om onze snoepjes te maken is minimaal 6 m2. verder wordt er elektriciteit gebruikt en zullen wij ergens water moeten kunnen halen. voor alle andere benodigdheden zorgt papabubble. met onze stand komen er minimaal twee snoepartiesten mee.

papabubble lollies

per dag maken wij ongeveer 4 sessies. een snoepsessie duurt ongeveer 2 uur en levert rond de 80 lolly’s of 100 zakjes snoep van 20 gram op, die wij ter plekke verpakken en uitdelen.

heb je interesse?
stuur dan een mail naar lulu@papabubble.nl voor meer informatie.