over ons

het ontstaan van papabubble is een klein sprookje. dominik en marieken vertrokken in 2003 naar Barcelona om nog even aan de realiteit te ontkomen. grote carrieres wachtten op hen, als architect en communicatiedeskundige, maar daar was ineens de wereld van het snoep. australische vrienden openden hun eerste papabubble winkel in de spaanse stad en het snoepvirus sloeg toe. met hulp van de oprichters en een extra duwtje in de rug door de marie claire startersaward 2004 te winnen was in 2005 de eerste papabubble amsterdam een feit. een droom die uitkwam en hopelijk nog lang voort zal duren.

bezoek papabubble

met simpele ingredienten als suiker, water en glucose maken wij de mooiste creaties. en dit alles met onze eigen handen. onze werktafels hebben 16 jaar midden in de winkel gestaan op de haarlemmerdijk in amsterdam, nu zijn ze verplaatst naar maakgemeenschap de hoop in zaandam. een magische plek waar wij ons droom-snoepatleier hebben gebouwd. spontaan langskomen is daardoor iets lastiger dan in de winkel, maar voor kinderfeestjes en workshops ben je altijd welkom. en heb je een eigen snoepje besteld? kom dan vooral kijken hoe wij jouw snoepje maken!

eigen ontwerp snoep

een logo in een snoepje, een bedrijfsnaam, een bruiloftsnoepje of een geboortekaartje, wij maken jouw unieke snoepje met liefde. denk bijvoorbeeld aan een give away op een beurs, het ultieme snoepje bij de rekening, het snoepje in een hotelkamer, het kleine extraatje bij het inpakken van je online bestellingen en ga zo maar door.
de minimale afname van een eigen snoepje is 6 of 10 kilo, afhankelijk van het ontwerp. kijk hier voor meer informatie en prijzen:

unieke snoepmix

is 6 kilo te veel, maar wil je toch iets bijzonders hebben, dan maken wij voor jou een unieke snoepmix. zodat je persoonlijke boodschap direct duidelijk is. denk aan letters die de naam van een bedrijf of een baby vormen, voorletters van het bruidspaar. hartjes, fruitjes, cadeautjes, symbolen genoeg om de mix nog sprekender te maken. een overzicht van de mogelijkheden en het assortiment vind je hier:

evenementen & workshops

organiseer je een evenement of een beurs en zoek je iets bijzonders? of maken wij jouw eigen bruiloftsnoepje ter plekke voor al jullie gasten? onze snoepartiesten maken graag ter plaatse de mooiste snoepcreaties. een spektakel op zich waarbij kleur, geur en vakmanschap samenkomen.
informatie over de mogelijkheden vind je uitgebreid onder deze knop:

snoep & schmink

in de feestbubbel van snoep & schmink stappen grote, maar vooral kleine mensen in een sprookjeswereld. je wordt nog mooier gemaakt door de bijzondere schmink-creaties van de feesttantes*en je mag je eigen lolly maken aan de stand van onze snoepmakers. Graag komen we met deze act naar je toe. hier vind je meer info:

workshops

heb je een uitje en wil je eens iets heel anders doen? dan nodigen wij je bij deze uit voor een workshop lolly’s maken. klinkt eenvoudiger dan het is, maar het eindresultaat maakt altijd gelukkig. meer details over de workshops vind je hier:

“WAT OPVALT, IS DE BIJZONDER ONTSPANNEN EN VRIENDELIJKE SFEER, ALSOF HET EEN CLUBJE IS VAN BEVRIENDE KUNSTENAARS DIE WAT LOL MET ELKAAR MAKEN. EN BEHALVE DAT ZE HEEL PROFESSIONEEL WERKEN, IS DAT DENK IK OOK ZO. DIT IS EEN FANTASTISCHE ZAAK OM JE KINDEREN MEE NAARTOE TE NEMEN – EN EIGENLIJK MAAKT HET HET KIND IN IEDEREEN WAKKER.”

Johannes van Dam in Het Parool